Annerie Verploeg    
    HOME             COACHING EN TRAINING             OVER ANNERIE             BLOG             CONTACT    
         
           
   

Achtergrond

   
   

Voordat ik mijn eigen praktijk begon in Coaching & Training heb ik ruim 20 jaar gewerkt op het gebied van (financiële) administratie, voornamelijk in de functie van controller. Ik heb zowel werkervaring in het bedrijfsleven als in de non-profit sector (zorg). Ik heb dit werk meerdere jaren gecombineerd met het geven van yogalessen. Mijn ervaring als yogadocent en een aantal levensgebeurtenissen maakte mij duidelijk dat ik behoefte had aan een andere invulling van mijn werkzame leven. Een invulling die meer aansloot bij mijn drijfveren en met meer ruimte voor zingeving en gevoel. Nu ben ik dan ook met veel plezier werkzaam als coach, trainer en yogadocent.

Annerie als coach

Mijn stijl van begeleiding kenmerkt zich als oplossingsgericht, positief, analytisch, sensitief, oprecht geïnteresseerd en met een warme betrokkenheid.

Persoonlijk

Samen met mijn man en onze katten woon ik in Hagestein in de provincie Utrecht. In mijn vrije tijd geniet ik van de natuur, bijvoorbeeld door te wandelen of te fietsen en in onze (volks)tuin. Daarnaast word ik blij van reizen, dieren, yoga, kunst, goede boeken en mooie gesprekken.


   
    © Annerie Verploeg. Alle rechten voorbehouden    |    Privacyverklaring  |   Website door: Devaca Facebook   Linkedin