Annerie Verploeg    
    HOME             COACHING EN TRAINING             OVER ANNERIE             BLOG             CONTACT    
         
           
   

BLOG: Waarom herstel ik maar niet van mijn burn-out?! (deel 4)

   
         
   

Annerie VerploegDat herstellen van een burn-out lang kan duren, dat is wel bekend. Maar waarom herstelt de één in een paar maanden, is een ander een jaar of jaren bezig én lijkt het of sommigen nooit helemaal meer de oude worden? In deze serie van blogartikelen deel ik een aantal veelvoorkomende oorzaken met je. 

Oorzaak 4: Je hebt je ‘oude leven’ weer opgepakt.

Duh! Natuurlijk heb je je oude leven weer opgepakt. Je hebt maanden zitten wachten totdat dat eindelijk weer kon! Herkenbaar? Mogelijk zit daar wel het probleem… Wanneer je burn-out bent geraakt doordat je (te) veel deed en (te) weinig rust kreeg, dan zul je weer burn-out raken als je je oude leven weer oppakt. Of misschien ben je burn-out geraakt doordat je werk deed wat niet bij je past, of doordat je je grenzen niet goed aan geeft, of doordat je eigenlijk helemaal niet weet wat je wilt in je leven en daarom van alles aanpakt. Dit is regelmatig het geval bij mensen die een tweede of zelfs een derde burn-out krijgen.

Waarom herstel ik maar niet van mijn burn-out?

Bij het herstellen van een burn-out gaat het niet alleen om tot rust komen, maar ook om te kijken naar de stressbronnen in je leven, en welke patronen of valkuilen hieraan ten grondslag liggen. En vooral: hoe kun je hier in de toekomst anders mee omgaan. Alleen op die manier kom je ook tot een duurzaam herstel! Kun jij wel wat begeleiding en steun gebruiken bij het herstel van je stressklachten of burn-out? Ik help je er graag bij. Je bent van harte welkom voor een (gratis) vrijblijvend kennismakingsgesprek!


   
    © Annerie Verploeg. Alle rechten voorbehouden    |    Privacyverklaring  |   Website door: Devaca Facebook   Linkedin