Annerie Verploeg    
    HOME             COACHING EN TRAINING             OVER ANNERIE             BLOG             CONTACT    
         
           
   

Missie en visie

   
   

Missie

Als coach en trainer wil ik een wezenlijke bijdrage leveren aan het welzijn en de persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling van mensen. Hiertoe help ik mensen graag op weg naar een gezonde verbinding met zichzelf en naar (leren) leven en werken vanuit eigenheid.

Visie

Coachen gaat voor mij niet over het bieden van pasklare oplossingen of het geven van adviezen. In mijn coaching begeleid ik je op weg naar binnen en onderzoeken we hoe je jouw eigen wijsheid en eigen krachtbronnen kan aanspreken. Ik ben ervan overtuigd dat mensen het beste functioneren als ze leven vanuit hun eigenheid. Het contact met wie je wezenlijk bent, kan in meer of mindere mate verstoord zijn, bijvoorbeeld door opvoeding, maatschappelijke verwachtingen of bepaalde gebeurtenissen in je leven. Hierdoor kunnen belemmerende overtuigingen en patronen ontstaan, welke kunnen leiden tot stress, spanning, klachten, problemen of een wens tot verandering. Ik ga graag met je op zoek naar jouw eigenheid; naar jouw talenten, eigenaardigheden, wensen, behoeften, beperkingen, kwaliteiten en valkuilen. En ik begeleid je om in dieper contact met jezelf te komen en te blijven. Om steeds aandacht te hebben voor wat jij voelt en wilt en vandaaruit je leven en je werk concreet vorm te geven.

Op zoek zijn naar wie je bent, wat je wilt en wat je kan, vraagt om een verbinding tussen hoofd, hart en buik. Ik hanteer dan ook een holistische visie, waarbij lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.


Annerie Verploeg    

   
    © Annerie Verploeg. Alle rechten voorbehouden    |    Privacyverklaring  |   Website door: Devaca Facebook   Linkedin